'/> Resep Puding Susu Kotak Viral, Enak - Dowelfare

Resep Puding Susu Kotak Viral, Enak

Veera Box Piimapuding

Kas otsite Baigammoni ideid, Viral Box Milk Pudding, ainulaadselt maitsvat?, Lihtsaid samme Viral Box Piimapudingi valmistamiseks, mis ajab teid paisuma Nüüd otsivad paljud meie ümber, võib-olla üks teist. Asi on selles, et noored emad kuritarvitavad juba oma seadmetes internetti, näiteks fotoandmeid. Noh, seekord annan teile juhendi, kuidas kasutada viirusliku karbipiimapudingi retsepti, mis võib keele mädanema panna. Arusaamatus toob kaasa vaidlusi ja vaidlusi. Kuigi hõrk viiruskarbi piimapuding peaks maitsema, on sellele antud maitse, mis võib meie maitsemeeltele üle jõu käia.

Viral Box Milk Puddingi maitseomadused alates koostisosade liigist kuni koostisosade värskuse, valmistamise ja serveerimiseni on enam-vähem õiged. Ärge muretsege, kui soovite seda maitsvat Viral Box Milk Puddingit kõikjale tsentreerida, sest seni, kuni teate seda nippi, võib see olla eriline maiuspala. Pilt järgmisest viiruskarbi piimapudingist teie maitsele.

Noh, proovime seekord, valmistage Viral Cender Pudding Box Milk Rum. Kui olete maandatud, võib see jahedus olla kasulik teie keha ja teie pere tervise säilitamiseks. Saate valmistada Viral Box Milk Pudingut 3 koostisosa ja 4 kuumutusastmega. Siin on tema valitud kollektsiooni samm-sammuline juhend.

Viimase hetke baar ei tahtnud peavalu tekitada. Kosk on waaaa maitsev iiiiiiiii. Toit on maitsev, külm, libe, läheb lihtsalt suhu. Puding on tõesti parim söök, ajab nii palju nutma

Õiged koostisosad ja vürtsid viirusekarbi piimapudingi soojendamiseks:

  1. 1 purk Hollandi leedi piima (250 g mis tahes maitsega)
  2. Lisage 1/2 tassi tarretist.
  3. 1 suur lonks suhkrut

Kuidas teha Viral Box piimapudingut

  1. Pange piim, želatiin ja suhkur keedunõusse. Sevatic.
  2. Küpseta kuni valmis. See on külm tuul, kui veidi jahedaks läheb, läheb kasti ja tuleb uuesti tagasi. Kõigepealt jahuta dolma külmikusse.
  3. Aznie tegi sama koguse koostisainetega veel 2 maitset😍
  4. Noh, see külmub hästi. Seda saab serveerida. Seda on hea süüa sedzhuk-sedzhuk.

Kuidas neil läheb, kuidas ma peaksin seda tegema? See on Viral Box Milk Pudding Mitupta meetod, mida saate kodus harjutada. Soe vastuvõtt!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.