'/> Resep KEK @ DESSERT : Kek coklat puding karamel Anti Gagal - Dowelfare

Resep KEK @ DESSERT : Kek coklat puding karamel Anti Gagal

KEK @ POSLADICA: Čokoladno mlečna torta s karamelo

Iščete navdih. Kako je KEK @ DESSERT: edinstveno okusna torta s karamelno mlečno čokolado? V tej objavi bom delil, kako pripraviti KEK @ POSTREA Recept: Anti Failed Esnea čokoladno karamelno torto pripraviti ni težko niti enostavno. Če je obdelana nepravilno, bodo rezultati nezadovoljivi in ​​celo neprijetni. Pa čeprav KEK @DESERT: Slastna karamelna mlečna čokoladna torta mora imeti okus, ki lahko izzove naše brbončice.

Na kakovost okusa KEK @ POSTREA vpliva marsikaj: čokoladna torta s karamelno kremo, od vrste sestavin, izbire svežih sestavin do načina priprave in serviranja. Brez skrbi, če želite pripraviti KEK @ POSTREA: Čokoladna Karamelu Esnea torta je okusna kjer koli že ste, saj če poznate trik, je ta jed lahko posebna jed. Sledi slika o KEK @ POSTREA: Karamelu esnea čokoladna torta, ki vam lahko da vpogled.

Namigi in triki za pripravo KEK@DESERT: Torta s karamelnim mlekom in karamelnim mlekom. KEK @ POSTREA: Čokoladno torto s karamelnim pudingom lahko pripravite iz 15 različnih sestavin in 6 korakov za pripravo. To je enostavno razumeti.

Sestavine in začimbe, uporabljene pri pripravi KEK @ DESERT: Mlečna karamelna čokoladna torta:

  1. karamela:
  2. 1/2 kolesa sladkorne prikolice
  3. 40 ml zračne paste
  4. mleko
  5. 4 telurijeva semena (os A)
  6. 1/4 kolesa kavan ghula
  7. 350 ml suhega sladkorja
  8. 1/2 vanilijevega ekstrakta
  9. pite
  10. 3 telurijeva semena (os A)
  11. 1/4 kavana + 1 žlica sladkorja
  12. 1/4 prijatelji + 4 žlice mung moke
  13. 1/8 srbskega kavan kokosa
  14. 30 ml suhega sladkorja
  15. 50 gramov masla

KEK @ POSLADICA: Karamelna mlečna čokoladna torta

  1. Segrejte v suhi pečici na 160⁰.
  2. KARAMELA: segrejte sladkor in dodajte 40 ml vrele vode. Kuhamo do rjavega sladkorja in ne prevroče. Po vojni vlijemo v pekač.
  3. PUDINA: 3 Telur semena stepemo s sladkorjem. Ni treba stepati, dokler cvetovi niso dovolj, da zadovoljijo mešanico sladkorja in jajc. Vnesite v volan sveže mleko in dobro premešajte. Po tem filtriramo in vlijemo kot karamelno posodo.
  4. ČOKOLADNA TORTA: Moko in sladkor stepite, dokler ni penasta. Iščemo prenočišče v Srbiji. Galia Sebati. Če nočeš ven, lahko. Galia Sebati.
  5. Vroč kruh Po tem je ena sama torta ur bainua, ki naj pekač položi na pekač, ki je postavljen na vroč zrak. Bakrena vas 60 minut suha jesen 160 .
  6. Preden torto 1-krat na skrivaj ohladite, preden torto vzamete iz pekača.. VELIKO POSKUŠANJA..

Himna? Mlad, kajne? Tako smo pripravili KEK @ POSTREA: Karamelu esnea čokoladna torta, ki jo lahko narediš ron. Upam, da je koristno in vso srečo!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.