'/> Resep Cha Bang Ang Puding Buah, Sempurna - Dowelfare

Resep Cha Bang Ang Puding Buah, Sempurna

Čajový puding s ovocným pudingom

Hľadáte jedinečný nápad na recept na ovocný puding Tea Bang Ang?, Jednoduché kroky na použitie ovocného pudingu Tea Bang Ang, Slinky Making. Naozaj práve teraz ľudia okolo nás hľadajú teba, možno jedného z nich, môjho priateľa. Netizens využili internet na svojich mobilných telefónoch, aby skutočne zdieľali informácie o fotografiách pre inšpiráciu. A tentokrát vám ukážem jednoduché kroky na prípravu ovocného pudingu a jednoduché kroky na výrobu chabangu. Chutné varenie je ťažké a nie ľahké. Pri nesprávnom spracovaní nebude chutné a dokonca ani chutné. Čajový puding je síce lahodný, ale jeho chuť a vôňa musia zodpovedať našim chuťovým pohárikom.

Od čajov a ovocných pudingov, najskôr po druh surovín, potom od čerstvých surovín po pelikány, od spôsobu spracovania a podávania, je veľa vecí, ktoré nemajú chuť. Nech ste kdekoľvek, ak chcete lahodný puding Chabang Ang Mitupta, nemáte sa čoho obávať, pretože ak nepoznáte techniku, táto sikanya môže byť veľmi špeciálnym jedlom. Toto je obrázok pudingového ovocného čaju, ktorý môžete vidieť ako priateľa.

Počet porcií na prípravu ovocného pudingového čaju je 3-5 pomalých. Takže sa uistite, že táto časť je pre vás a vašu milovanú rodinu dostatočná.

Dobre, tentokrát si skúsme pripraviť ovocný puding Bang Bang doma. Držte sa bežných ingrediencií, môže byť úžasné udržať svoje telo a svoju rodinu zdravé. Ovocný pudingový čaj si môžete pripraviť pomocou 7 druhov ingrediencií a 3 krokov spracovania. Tu sú ďalšie krátke kroky.

#bonusair #goldenapron #teamtrees Tento nápoj sa stal veľmi populárnym začiatkom roka 2019... Pitie želé, byliniek a semiačok bazalky Želé je veľmi ženské v krajine bielych slonov, ktoré nepochádzajú z Thajska a jeden z týchto nápojov som dostal s tymto jednym Viral drinkom ... Tento recept je CC Darhack lebo mixujem ovocny puding, originalny recept pouziva hnedy cukor ako sladky, ale doma je tak studeny, ze sa mu vyhybam. Horúce....pretože môže znížiť vašu telesnú teplotu...ale pre tých, ktorí milujú históriu počasia, je to len uh...poďme vyskúšať tento veľmi chutný nápoj.

Prísady a koreniny na prípravu ovocného pudingu s čajom:

  1. 1 tuba bylinkového želé (používam s príchuťou liči)
  2. Ovocný puding 4 ks.
  3. Namočte 3 polievkové lyžice bazalkových semienok do horúcej vody.
  4. 1 plechovka tekutého mlieka
  5. 5 lyžíc mlieka na pečenie (v závislosti od sladkej omáčky)
  6. Roztopený hnedý cukor (s vynechaním ACC)
  7. Dosť ľadových kameňov

Ako pripraviť dokonalý ovocný pudingový čaj

  1. Suroviny...bylinkové želé a ovocný puding si pripravíme v troche mlieka, potom semienka bazalky namáčame, kým sa nerozpustia. Keď sa roztopia, opláchnite vodou a premiešajte.
  2. Pridajte formičku na ľad...potom pridajte tekuté mlieko a kondenzované mlieko, dobre premiešajte...do želé a ovocného pudingu vmiešajte bylinky a semienka bazalky.
  3. Ovocný puding Tea Bang Ang je #StyleAzaAaj...OK Servírujte

Ďakujeme, že ste si prečítali recept, ktorý ponúkame na tejto stránke. Dúfame, že vyššie uvedený recept Easy Tea Bang Ang Fruit Pudding vám pomôže pripraviť chutné a chutné jedlo pre vašu rodinu/priateľov, jedlo bude inšpiráciou pre tých z vás, ktorí chcú variť. Veľa šťastia a šťastia!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.